Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
aigisz

A Yandere Simulator - avagy életem első videójátéka, amit nem tartok hülyeségnek

Aigisz · 2 hónapja


Oh igen, ez a kicsike egy csoda. Egy játék, ami egyszerűen olyan zseniálisan, páratlanul részletes, hogy már jócskán kinőtte magát. És még nincs is kész. 
Az alapsztori a következő:
Adott egy lány, Ayano Aishi, egy yandere, akinek nincsenek érzései. Egészen addig, amíg nem találkozik vele: Taro Yamadaval egy felsőbbéves fiúval, az ő Senpaiával. Akkor életében először élőnek érezte magát, megismerkedett a szerelem érzésével. 
Csakhogy feltűnt egy lány, aki igen heves érzelmeket táplál Senpai iránt és el akarja venni őt Ayanotól. Ayanonak - továbbiakban csak Yan-chan - el kell tennie őt láb alól ahhoz, hogy Senpai az övé legyen. 

Íme az intró magyar felirattal:

https://m.youtube.com/watch?v=HfQWFWS4nGY


Tehát a jatékban minden héten új és új rivális érkezik, akit meg kell ölnöd, vagy valami diplomatikusabb módon el kell tenned láb alól.
Ezekre pedig rengetek mód van, például:
 * szimplán leszúrhatod
* lelökheted a tetőről
* felapríthatod apró pici darabokra
* megcsapathatod árammal
* rákenheted valaki másra
* megidézhetsz pár démont
* kirúgathatod a suliból
* rádobhatsz a fejére egy vödörnyi súlyzót
* eláshatod
* elrabolhatod
* elrabolhatsz valaki mást és addig kínzod, amíg hajlandó nem lesz megölni a célpontot
* áthívhatod magadhoz és megfolythatod
* megbeszélheted vele a dolgokat
* leütheted
Csak, hogy párat említsek.

Ezek után persze el kell takarítanod a nyomokat, már ha vannak, hogy a zsaruk rá ne jöjjenek, hogy te tetted. Fel kell mosnod a vért, elásni, ledarálni, vagy elégetni a hullát és a gyilkos fegyvert, megszabadulni a véres ruhától stb. 
De akármit is csinálsz, nem szabad, hogy Senpai meglásson, mert az automatikus Game Overt eredményez. Ha a többi diák lát meg, mondjuk véres ruhában, a népszerűséged csökken, ami elég nagy szívás, mert úgy nem tudod őket megkérni rá, hogy kövessenek, vagy ha elég lúzernek számítassz a suliban, az előbb utóbb Senpai fülébe jut és... igen Game Over.


Legközelebb sorra vesszük a riválisokat ;).


Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Mila · 1 hónapja
Mi az a parazita fertőzés?
https://www.healthline.com/health/parasitic-infections
A paraziták olyan szervezetek, amelyek más organizmusoktól vagy gazdaszervezetektől élnek, túlélni. Egyes paraziták nem befolyásolják jelentősen a gazdáikat. Mások szaporodnak, reprodukálják vagy behatolnak azokba a szervrendszerekbe, amelyek a betegek betegségét okozzák, parazita fertőzést okozva.http://magyaregeszseg.eu/vannak-bajok-a-hasaban/#Herxheimer_reakcioja

A parazita fertőzések nagy probléma a világ trópusi és szubtrópusi területein. A malária az egyik leghalálosabb parazita betegség. Parazita fertőzések is előfordulhatnak az Egyesült Államokban. Az Egyesült Államokban megtalálható gyakori parazitafertőzések:

     trichomoniasis
     giardiasisnak
     cryptospo
     toxoplazmózis
Aigisz
Sziasztok! Egy nagyon amatőr író ömlengéseit, élethelyzeteit olvashatjátok itt. Jó szórakozást és sok türelmet!